Miért kell minden vállalkozó mellé egy coach?


Az üzleti coaching egyike a leggyorsabban növekvő üzletágaknak a világon, s egyre nagyobb az igény a coaching szolgáltatások iránt Magyarországon is. Ugyanakkor sok üzletember, kkv vállalkozó vagy tulajdonos számára nem elég világos, milyen előnyökkel jár vállalkozása számára coach-csal dolgozni.


A P & S Coachműhely teljes mértékben a kis- és középes méretű vállalkozásokra és rád, a vállalkozókra fókuszál.

Megtanítunk téged, mint a hozzánk forduló tulajdonost, az üzletépítés szabályaira, a marketingre, a menedzsment fogásaira, egyfajta trénerként motiválunk, támogatunk abban, hogy képes légy a saját elképzeléseidet formába önteni, megtervezni és lépésről lépésre megvalósítani. A főszerep a tied, nélküled, a te elszántságod, ötleteid, célkitűzéseid és erőfeszítéseid nélkül nem történik meg az áttörés, nem válik a céged prosperáló, profitképes vállalkozássá.

A sportban egyértelmű, hogy a sportoló teljesít, ő versenyez, ő küzd, ő dönti meg a rekordokat. Mindenki tudja, hogy egy-egy világklasszis hátterében valóságos edzőcsapat áll. Így van ez az üzleti világban a vállalkozások terén is.

Hosszú távon az a célunk, abban támogatunk benneteket, hozzánk fordulókat, hogy vállalkozásotok önállóvá, „felnőtté” váljon és függetlenedjen tőletek, vagyis a ti személyes közreműködésetek nélkül is működjön. Az üzletfejlesztési megbízás során 13 hónapos együttműködésre szerződünk. Ezen belül 90 napos terminusokban gondolkodunk az együtt meghatározott feladatokkal, kontrollal. Hetente ez legalább egy 60 perces találkozást jelent, amelyre optimális esetben 3-5 órán át készülsz. A cél az, hogy ezeken az egymásra épülő periódusokon keresztül a következő három lényegi szempont megvalósuljon: a vállalkozásod piaci környezetben, profittermelő módon, a tulajdonos, a te személyes közreműködésed nélkül is működőképes vállalkozássá fejlődjön.. Mi tehát nem „kibicként” működünk közre, hanem veled együtt, „bajtársként” vállaljuk a piaci kockázatot.

Garanciánk: ha a tervezett és vállalt profitnövekedés a kitűzött határidőre nem valósul meg, akkor a további coaching szolgáltatásunk mindaddig ingyenes, amíg el nem érjük ezt a célt.

Kérdésed van? Kattints ide és mi felvesszük veled a kapcsolatot!

Kapcsolatfelvétel

A P & S Coachműhely szakmai eszközeit elsősorban neked, a kis- vagy közepes vállalkozás tulajdonosának ajánljuk, mert valljuk, hogy Ti is megérdemlitek azt a kiemelt figyelmet, és azt a támogatást, mely a multi vállalkozások vezetőinek is kijár, hogy ne kelljen hetven órát dolgoznotok egy héten s az időtöket a vállalkozásotok fejlesztésére tudjátok fordítani a nagyobb profit érdekében!


Több időt töltesz a vállalkozásoddal, mint azt eredetileg szeretted volna, lényegesen többet, mint korábban gondoltad?

Hol vannak már azok az álmok, vágyak, amelyekkel annak idején útjára indítottad vállalkozásodat? Itt lenne az ideje végre valóra váltani ezeket! Milyen eszközeid vannak, hogy kézben tartsd a saját életedet, s több időt tudj a családoddal, barátaid körében tölteni? Kérdésed van? Kattints ide és mi felvesszük veled a kapcsolatot!

Képesített üzleti coachok-ként, módszerek széles skálájával, ismeretével és támogatásával a hátunk mögött, tenni tudunk – ügyfeleinkkel, veletek, együttműködve – azért, hogy cégetekben az érdemi változások történjenek. Hogy ezek közül melyikre milyen súllyal kell fókuszálni, az döntően az üzleted jellegétől, illetve saját céljaidtól függ. A következő kulcsterületekről van szó: értékesítés, marketing és reklám; csapatépítés és munkaerő-utánpótlás; üzletfejlesztés és információs rendszerek; valamint az ügyfélszolgálat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide!

Business coach, magyarul: üzleti edző. Vajon eljuthat-e egy sportoló a világbajnoki címhez autodidakta módon, edző segítsége nélkül? Nem valószínű. Az üzleti életben a coach az, aki sorsfordító lehet az te életedben, akivel együttműködve világbajnoki rangra emelheted a vállalkozásodat! Már az ókori nagy hadvezérek is tudták, hogy megfelelő harci morál nélkül esélytelen csatát nyerni, így még teljesen reménytelen helyzetben is fel tudták lelkesíteni a katonáikat. Ma egy sportoló számára egyértelmű, hogy felkészülését coachok (edzők) segítik. Irányt mutatnak számára, visszajelzést adnak az elvégzett munkáról, elemzik az elért eredményeket, és ha szükség van rá, módosítanak a cél eléréséhez vezető úton. A startvonalra azonban a sportolónak magának kell kiállnia.

Munka nélkül azonban nincs eredmény, a vágyakat tettekre kell váltanunk. P & S Coachműhely téged vár, akik fejlődni, tanulni, változtatni akarsz és ezért tenni is hajlandó vagy!

"Segítünk lebontani a fejekben lévő, az előrehaladást gátló kerítéseket, nézőpontokat, gondolatokat!”