Sarkadi Judit

Sarkadi Judit

vezető coach

Bemutatkozik Sarkadi Judit – coach – fejlesztési szakértő

Pályámat végig kíséri a felnőttek tanítása, képzése, fejlesztése. Kulturális menedzserként szerzett tapasztalataimat a pénzügyi szektorban kamatoztattam. Értékesítés-támogatással, vezetők kompetencia fejlesztésével foglalkoztam. Supervizorként nagy forgalmat bonyolító, nagy létszámú csapat munkáját irányító vezetőket segítettem céljaik elérésében, melynek eredményeként vezetői képességeikben fejlődtek, hatékonyabbakká váltak, és nagyobb bevételt értek el.

Tudásomat, felkészültségemet folyamatos képzéssel a jelen igényeihez igazodva naprakészen tartom. Vállalkozóként megéltem mindazt a kihívást, melynek megoldásában – coachként – partnereim rendelkezésére állok. Így vált számomra fontossá a kis- és középes vállalkozások tulajdonosainak, menedzsereinek segítése. A P&S Coachműhely tagjaként azon dolgozom, hogy partnereim meglássák, megleljék vállalkozásuk lehetőségeit és élve ezekkel sikeressé tegyék azt.

Ma egy sportoló számára egyértelmű, hogy felkészülését coachok (edzők) segítik. Irányt mutatnak számára, visszajelzést adnak az elvégzett munkáról, elemzik az elért eredményeket, és ha szükség van rá, módosítanak a cél eléréséhez vezető úton. A startvonalra azonban a sportolónak magának kell kiállnia.

Így dolgozom üzleti coachként én is. A „kívülálló” szemével más megközelítésben látom egy-egy vállalkozás problémáit, a megoldást jelentő lehetőségeket. A tulajdonosnak segítek következetesen végighaladni azon az úton, melyet ő, saját magának kijelöl. „Lelket öntök” belé, amikor fáradni látszik, amikor napi munkái eltérítenék útjáról. A vállalkozás vezetője, tulajdonosa gyakran érzi úgy, hogy minden probléma súlya az ő vállát nyomja, egyedül van, nincs kivel megosztani gondjait, nincs kivel módszeresen végig gondolni a megoldásokat.

Azt gondolom magamról, hogy én „kerítés-bontogató iparos” vagyok. Segítek lebontani a fejekben lévő, az előrehaladást gátló kerítéseket, nézőpontokat, gondolatokat. Coachként új megközelítések, felismerések, módszerek megszületését gondozom, annak érdekében, hogy partnereim ne a vállalkozásukban, sokkal inkább a vállalkozásukon dolgozzanak!

Kapcsolatfelvétel

Sarkadi Judit: saját utam az üzletfejlesztési coachinghoz