Sarkadi Judit

Sarkadi Judit

Coach, Motivációs Szaktanácsadó

Bemutatkozik Sarkadi Judit – coach – fejlesztési szakértő

Pályámat végig kíséri a felnőttek tanítása, képzése, fejlesztése. Kulturális menedzserként szerzett tapasztalataimat a pénzügyi szektorban kamatoztattam. Értékesítés-támogatással, vezetők kompetencia-fejlesztésével foglalkoztam. Supervizorként nagy forgalmat bonyolító, nagy létszámú csapat munkáját irányító vezetőket segítettem céljaik elérésében, melynek eredményeként vezetői képességeikben fejlődtek, hatékonyabbakká váltak, és nagyobb bevételt értek el.

Ma egy sportoló számára egyértelmű, hogy felkészülését coachok (edzők) segítik. Irányt mutatnak számára, visszajelzést adnak az elvégzett munkáról, elemzik az elért eredményeket, és ha szükség van rá, módosítanak a cél eléréséhez vezető úton. A startvonalra azonban a sportolónak magának kell kiállnia.

Így dolgozom coachként én is. A „kívülálló” szemével más megközelítésben látom egy-egy vezető, cégtulajdonos problémáit, a megoldást jelentő lehetőségeit. Segítek következetesen végig haladni azon az úton, melyet ő, saját magának kijelöl. „Lelket öntök” belé, amikor fáradni látszik, amikor napi munkái eltérítenék útjáról. Egy menedzser, egy tulajdonos gyakran érzi úgy, hogy minden probléma súlya az ő vállát nyomja, egyedül van, nincs kivel megosztani gondjait, nincs kivel módszeresen végig gondolni a lehetőségeket, megoldásokat.

Azt gondolom magamról, hogy én „kerítés-bontogató iparos” vagyok. Segítek lebontani a fejekben lévő, az előrehaladást gátló kerítéseket, hiedelmeket, érzéseket, nézőpontokat, gondolatokat. Coachként új megközelítések, felismerések, módszerek megszületését gondozom annak érdekében, hogy partnereim felismerjék és használják belső energiaforrásaikat, felszínre hozzák a bennük rejlő tudást, és képessé tegyék magukat a változások kezelésére és a fejlődésre.

Kapcsolatfelvétel