Preiner Anna Mária – coach – Motivational Maps Licensed Praktitioner

Preiner Anna Mária

Az emberek motivációs szakértője

Bemutatkozik Preiner Anna Mária – coach – fejlesztési szakértő

Okleveles gépészmérnök, szakközgazdász az eredeti végzettségem.

Eddigi szakmai tapasztalataimat a mérnöki szemléletet igénylő, de a műszaki – gazdasági élet határterületein szereztem. Dolgoztam sokat és sokfélét: voltam alkalmazott és munkáltató; fővállalkozó és alvállalkozó; team vezető és team tag; üzletkötő és szabadalom-hasznosító; fejlesztő és leépítő, cégtanácsadó és felszámoló; vagyont értékelő és minősítő.

Élem a mikró vállalkozó kkv-k mindennapi életét már több mint 20 éve.

Mindig, minden tettemet áthatotta a beleérző-képesség, a korrektség, az egyenesség, a kitartás, az őszinteség, a hitelesség és a folyamatos tanulási vágy. Elkötelezettséget érzek a siker érdekében végzett csapat munkában, felelősséget vállalok a munkámért, pozitív alapállással teszem a feladataimat; folyamatos tanulással, rendszerekben gondolkodva működök együtt az ügyfeleimmel és dolgozok velük azért, hogy elérjék céljaikat, megvalósítsák az álmaikat. Vagy egyszerűen csak fejlődjenek egy területen, életük egy szakaszában.

Hálás vagyok azért, hogy találkoztam a coaching különféle módszereivel és eszközeivel, melyeket a gyakorlatban is alkalmazok. Hiszem, hogy jó „edzőként” segíthetek kialakítani a vállalkozókban egyfajta helikopter szemléletet, a sikerorientáltságot, annak mérőszámait, és ennek egy új állomása a motiváció térképezés, összekapcsolva egy coach kiértékeléssel.. A motiváció egy nagyon fontos energia forrás, hogy tudjuk miért megyünk be nap mint nap a munkahelyünkre s hogyan tudunk ott töltődni. A választ, a megoldás az ügyfélben megvan, csak segíteni kell, hogy előjöjjön. és én vagyok az a segítő.

Kapcsolatfelvétel

Preiner Anna Mária bemutatkozás: