Preiner Anna Mária – coach – NLP mester, motivációs térképező

Preiner Anna Mária

Az emberek motivációs szakértője

A coach- és NLP tanulmányaimat megelőzően szakmai megtapasztalásaim a mérnöki szemléletű, a műszaki - gazdasági élet területein szereztem. Dolgoztam sokat és sokfélét: voltam alkalmazott és munkáltató; fővállalkozó és alvállalkozó; team vezető és team tag; üzletkötő és szabadalom-hasznosító; fejlesztő és leépítő, cégtanácsadó és felszámoló; vagyont értékelő. Élem a mikró vállalkozó kkv-k mindennapi életét már több mint 25 éve. Ez a sok tapasztalat már mind itt van velem és ezek tesznek azzá, hogy mentori szerepben segítsem a hozzám fordulókat, akik hasonló úton járnak, hatékonyabban, célra-tartóbban tegyék a dolgukat. Eddig csak a vállalkozásomban éltem, eljött az ideje, hogy visszadjak a szakmának és tapasztalataim megosztásával, mégis coaching szemléletben finoman kísérjem a vállalkozókat a vállalkozói lét sikerei felé.

Mindig, minden tettemet áthatotta a beleérző-képesség, a korrektség, az egyenesség, a kitartás, az őszinteség, a hitelesség és a folyamatos tanulási vágy. Elkötelezettséget érzek a siker érdekében, felelősséget vállalok a munkámért, pozitív alapállással a kiváló minőségű szolgáltatásért; folyamatos tanulással, rendszerekben gondolkodva működöm együtt az ügyfeleinkkel és dolgozom velük azért, hogy elérjék céljaikat, megvalósítsák az álmaikat. Fejlődni tudjanak egy területen, életük egy szakaszában, egyszerűen jobb megértése legyen önmagára.

Hálás vagyok azért, hogy találkoztam a business coaching különféle módszereivel, a motivációs térkép elemzésével, az NLP hatásos gyakorlataival. Hiszem, hogy jó „edzőként” segíthetek ébreszteni, tudatosítani és fejleszteni a vállalkozókban a helikopter szemléletet, a sikerorientáltságot, a sikert akadályozó hiedelmeinek átformálását, a mindennapokban előforduló stresszoldást.Preiner Anna Mária – A sikerre hangoló

Kapcsolatfelvétel

Preiner Anna Mária bemutatkozás: