Preiner Anna Mária - Az emberek fejlesztési szakértője

Preiner Anna Mária

vezető coach

Bemutatkozik Preiner Anna Mária – coach – fejlesztési szakértő

Okleveles gépészmérnök, szakközgazdász az eredeti végzettségem.

Eddigi szakmai tapasztalataimat a mérnöki szemléletet igénylő, de a műszaki – gazdasági élet határterületein szereztem. Dolgoztam sokat és sokfélét: voltam alkalmazott és munkáltató; fővállalkozó és alvállalkozó; team vezető és team tag; üzletkötő és szabadalom-hasznosító; fejlesztő és leépítő, cégtanácsadó és felszámoló; vagyont értékelő és minősítő.

Élem a mikró vállalkozó kkv-k mindennapi életét már több mint 20 éve.

Mindig, minden tettemet áthatotta a beleérző-képesség, a korrektség, az egyenesség, a kitartás, az őszinteség, a hitelesség és a folyamatos tanulási vágy. Elkötelezettséget érzek a siker érdekében végzett csapat munkában, felelősséget vállalok a coachműhelyben dolgozókkal együtt, pozitív alapállással a kiváló minőségű szolgáltatásért; folyamatos tanulással, rendszerekben gondolkodva működöm együtt az ügyfeleinkkel és dolgozom velük azért, hogy elérjék céljaikat, megvalósítsák az álmaikat. Vagy egyszerűen csak fejlődjenek egy területen, életük egy szakaszában.

„Mindig többet, hatékonyabban, kevesebb idővel” – ezt a célt szeretném én is megvalósítani. Minden üzleti folyamatban két alany azonosítható: a vállalkozás és a vállalkozó. Eddig csak a vállalkozásomban éltem, ezen túl inkább a vállalkozók felé fordítom a figyelmem.

Hálás vagyok azért, hogy találkoztam a coaching különféle módszereivel és eszközeivel, melyeket a gyakorlatban is alkalmazok. Hiszem, hogy jó „edzőként” segíthetek kialakítani a vállalkozókban egyfajta helikopter szemléletet, a sikerorientáltságot, annak mérőszámait, hogy megvalósítsák az álmaikat, amikért vállalkozásukat elindították. Tudok jó időben jókat kérdezni, mert tudom: tudja a választ, a megoldás az ügyfélben megvan, csak segíteni kell, hogy előjöjjön.

Kapcsolatfelvétel

Preiner Anna Mária bemutatkozás: