Profiles XT

A teljesítmény-menedzselés, a kiválasztási folyamat támogatására és a hatékony vezetői coaching sikere érdekében.


Gondolkodás

A gondolkodási stílus, az információ-feldolgozás mikéntjét mutatja meg.


Viselkedésbéli tulajdonságok

A felmérésnek ez a része azt mutatja meg, hogyan komfortos a munkavégzés. A skálák egyéni, számszerűsített értékei az kitöltő személy komfortzónáját jelenítik meg. Rugalmasságunknak köszönhetően átmenetileg ki tudunk lépni a komfortzónánkból, tudunk „máshogy viselkedni”, de tartósan, a változás irányába tett erőfeszítés nélkül ez nem megy.


Motiváció

A PXT Érdeklődés vizsgálatát arra tervezték, hogy információt nyerjen arról, milyen érdeklődéssel kell rendelkeznie valakinek, hogy az adott munkakörben ideális, sikeres vagy elvárt mintával „összhangban legyen”. Ha valaki élvezi a munkáját, sokkal motiváltabb a munkavégzés során, a motivációja belülről fakad.


A tanácsadási szolgáltatásunk magában foglalja az egyéni eredmény átadását egy coaching beszélgetés keretében és a vezetők felkészítését arra, hogy hogyan tudják a legeredményesebben, a gyakorlatban hasznosítani a kompetencia felmérésből származó információkat.

A tudományosan kidolgozott, számos kutatással alátámasztott módszer segítségével teljesen a cégre, vállalatra és munkakörre szabható kompetencia siker-modellhez hasonlítja a jelöltet/munkatársat – az ő gondolkodási stílusát, viselkedésbeli tulajdonságait, hozzáállását és motivációját. Így lehetővé válik a várható teljesítmény pontos előrejelzése, a karrier-tervezés, a rátermettség pontos meghatározása a céges kultúrához való illeszkedést is figyelembe véve, a jobb teljesítményhez vezető út, az egyéni fejlesztési szükségletek és az egyéni motivációk teljes körű feltérképezése.

Érdeklődöm a teszt iránt!